28.07.11

Catalunya a la Copa del Món de Twirling

A Florida del 4 al 7 d’agost

La selecció catalana de twirling participarà del 4 al 7 d’agost a la Copa del Món de Twirling que es disputarà al Veteran’s Memorial Arena de Florida (EEUU). L’equip català competirà en les modalitats de solo twirling, solo artístic, parella artístic i 2 bastons.

Integren la selecció catalana la Laia Díaz, Mireia Ruiz, Joan Callau i Sergi Catalan. Els esportistes estaran acompanyats pel Vicepresident esportiu de la FECT Ruben Pueyo i la Directora Tècnica Judit Blasco. L’equip tècnic estarà format per la Vanesa Ventura i el Cristian Pelaez i les delegades de l’equip seran la Salomé Casanova i la Júlia Roca.

Catalunya aspira a fer un bon resultat a la competició tot i que és conscient de l’alt nivell d’altres països com els mateixos nord-americans o els francesos, que són els màxims favorits. També hi participaran països com el Canadà, Anglaterra, Escòcia, Puerto Rico, Suïssa, Irlanda…

Web de la competició

Els exercicis amb els quals competirà Catalunya seran els següents:

Solo Júnior A Joan Callau
Solo Adult A Mireia Ruiz
Solo Júnior Elit Laia Diaz
Solo Adult Elit Sergi Catalan

2 Bastons Júnior B Joan Callau
2 Bastons Adult B Sergi Catalan
2 Bastons Júnior Elit Laia Diaz

Artistic Twirl Júnior A Joan Callau
Artisitic Twirl Adult A Mireia Ruiz
Artisitic Twirl Júnior Elit Laia Diaz
Artistic Twirl Adult Elit Sergi Catalan

Artistic Pairs Júnior A Laia Diaz – Joan Callau

Artistic Pairs Adult A Mireia Ruiz – Sergi Catalan
Reserva : Laia Diaz