27.07.11

Catalunya a punt de revalidar el títol mundial de biketrial

Sant Miquel de Campmajor serà la seu de la segona prova

Ahir es va presentar oficialment la segona prova del mundial de biketrial que tindrà lloc el proper cap de setmana, 30 i 31 de juliol, a la localitat catalana de Sant Miquel de Campmajor. Catalunya aspira a revalidar el títol mundial aconseguit l’any 2011.

Després de la primera prova disputada a la República Txeca, Catalunya és líder del mundial i el Dani Comas (Elite) i la Mireia Abant (Femina) són líders en les seves categories. La delegació catalana estarà formada per 39 corredors de totes les categories (Elite, Senior, Femina, Junior, Minime, Poussin i Benjamin).

Convocatòria oficial catalana

La prova catalana començarà dissabte a les 8:30 del matí i la cerimònia d’obertura trindrà lloc a les 20h. Diumenge continuarà la competició i també a les 20h es farà la cerimònia d’entrega de premis i el tancament oficial de la prova.

Informació i horaris de la prova

Des de la Plataforma Proseleccions us animem a assistir-hi i animar als corredors catalans per tal d’aconseguir per segon any consecutiu el campionat mundial per països. Us ho recomanem fermament ja que és un esport molt espectacular!