25.07.11

Catalunya lidera el mundial de biketrial

Dani Comas i Gemma Abant líders

La selecció catalana de biketrial va començar amb bon peu al campionat del món que es disputa en dues proves. La primera va tenir lloc a Brezova (República Txeca) el passat cap de setmana i la segona tindrà lloc a Sant Miquel de Campmajor (Catalunya) el 30 i 31 de juliol.

Després de la primera prova Catalunya lidera la classificació de nacions amb 93 punts seguida d’Eslovàquia amb 83. A continuació trobem Japó, la República Txeca, Suècia i Espanya.

En les diferents categories, Dani Comas és líder a la categoria Elite, la més important, i Gemma Abant encapçala la classificació femenina. Altres catalans en posicions destacades són Rafael Tibau en segons posició en categoria sènior, Armand Mollà tercer en junior, Alan Rovira quart en poussin i Mireia Abant segona en categoria femenina.

Classificacions de la primera prova

El campionat per nacions i les diferents categories individuals es decidiran el proper cap de setmana a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l’Estany). L’entrada a l’esdeveniment és lliure.

Des de la Plataforma Proseleccions volem felicitar als corredors catalans pels bons resultats a la primera prova del campionat del món i donar-los-hi molts ànims per la prova catalana. A més a més us recordem que sortegem un polo de la selecció catalana de biketrial, només cal que premeu l’enllaç