21.07.11

Catalunya aspira a revalidar el Mundial de biketrial

Va ser campiona l’any 2010

L’any 2010 va ser històric pel biketrial català. Catalunya va guanyar el campionat del món per països i els corredors catalans van guanyar en totes les categories. Un èxit sense precedents en un campionat del món.

Serà difícil repetir el mateix resultat però tot i així Catalunya aspira a revalidar el títol per països i els corredors catalans a guanyar la major part de categories.

El campionat del món comença aquest cap de setmana a Brezova (República Txeca). Dissabte i diumenge es podrà veure el millor biketrial del món i hi seran presents 14 corredors catalans. La selecció catalana competirà contra 12 països més, entre ells Espanya. Una normalitat que ens agradaria veure en tots els esports.

I la segona prova del campionat serà la setmana que ve (30 i 31 de juliol) a Catalunya, a Sant Miquel de Campmajor.

Des de la Plataforma Proseleccions, que col•laborem amb l’Associació Catalana de Biketrial, desitgem molta sort als catalans i catalanes que lluiten per ser campions del món. Per celebrar la competició sortejarem un polo de la selecció catalana de biketrial. Estigueu atents!

Noticia de la victòria de Catalunya al campionat del món 2010