20.07.11

Ionut Zinca i Mireia Miró guanyadors de l’Olla de Núria

Catalunya primera com a nació, supera Espanya

Un final de cursa passat per aigua no va poder aigualir l’èxit esportiu i d’organització de l’Olla de Núria 2011. La cursa de muntanya més prestigiosa del país i que forma part del circuit internacional MNRIC (Mountain Running International CUP) va comptar amb la participació de 650 corredors de 15 nacions diferents, entre elles Catalunya.

En categoria masculina la victòria va recaure en una de les revelacions del MNRIC, el romanès Ionut Zinca seguit pels espanyols Luís Albert Hernando y Miguel Caballero i pels catalans Marc Pinsach i Marc Solà. Zinca va creuar la meta amb un temps de 2h15m14s. Michel Rabat continua líder del circuit tot i haver acabat en sisena posició a la prova.

En categoria femenina la primera classificada va ser la catalana Mireia Miró, màxima favorita a priori, i que va fer un temps de 2h36m. La van seguir Ester Hernandez i Laura Orgué. La catalana Núria Picas va acabar en cinquena posició el que li va permetre aconseguir el lideratge del circuit.

Catalunya va aconseguir la primera posició en el rànquing de nacions batent Espanya i Romania.

Des de la Plataforma Proseleccions volem felicitar l’organització de la cursa i també tots els responsables del circuit MNRIC per la gran tasca que fan i també per incorporar Catalunya dins els països que hi poden participar.

Tota la informació de la cursa a http://www.unioexcursionistavic.org/seccio/documents/42/informacio-de-lolla-de-nuria-2011