15.07.11

Vols anar a la Xina amb les Seleccions Catalanes?

Participa en el sorteig i acompanya la selecció de korfbal

Un dels moments culminants de la temporada a nivell de seleccions catalanes serà la participació de Catalunya al Campionat del Món de korfbal que es disputa a la Xina l’octubre del 2011. Catalunya hi anirà amb moltes ganes d’obtenir una posició destacada i continuar així amb la progressió esportiva dels últims anys.

Però per a les Federacions Catalanes reconegudes internacionalment no és gens fàcil poder competir a tots els campionats internacionals ja que suposa unes despeses en viatges molt importants. La crisi i la situació de la Generalitat no ajuda i per això cal buscar alternatives per a poder tirar-ho endavant.

Una d’aquestes és la que està duent a terme la Federació Catalana de Korfbal per a poder anar a la Xina. La FCK sorteja un viatge a la Xina per acompanyar la selecció i viure el campionat en directe. Cada butlleta té un cost de 2,5€ i cadascuna participa amb dos números al sorteig. Si voleu podeu comprar-ne a tota la gent del món del korfbal, a la seu de la FCK i també a la seu de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes (Passatge Permanyer 3 de Barcelona).  Passeu, col·laboreu amb les seleccions catalanes, guanyeu un viatge a la Xina i de passada podeu conèixer la Plataforma i parlar amb nosaltres. L’horari d’estiu és de 10 a 17h.

Les bases del sorteig es troben al web de la Federació Catalana de Korfbal, www.korfbal.cat

Perquè ens cal la col·laboració de tothom per portar Catalunya al món a través de les Seleccions Catalanes!

Una Nació, una Selecció