14.07.11

El korfbal català de gala

Festa final de temporada

La Federació Catalana de Korfbal està de celebració. Divendres passat va tancar la temporada 2010-11 amb una festa a Barcelona on es van aplegar 140 persones (jugadors, entrenadors i aficionats) per fer resum de la temporada i destacar els millors jugadors i equips.

La presidenta de la Federació Catalana de Korfbal, Silvia Mayo, va agrair la implicació de tots els membres de la comunitat del korfbal català en un any en què s’han obtingut molt bons resultats a nivell de seleccions i on ha augmentat la competitivitat a les lligues catalanes.

La FCK també va entregar un trofeu als màxims encistelladors de les diverses categories i també als millors àrbitres.

La propera temporada 2011-12 tindrà un esdeveniment molt important: Catalunya participarà al Mundial de la Xina amb moltes aspiracions, intentant quedar entre els 7 primers.

Des de la Plataforma Proseleccions volem felicitar a la FCR per la seva tasca de difusió de l’esport i de suport a les Seleccions Catalanes i la seva participació internacional.