01.07.11

Bons resultats a l’Europeu sènior de bowling

Quinzena posició de 75 parelles

Les Federacions Catalanes reconegudes internacionalment no només competeixen en categoria absoluta sinó moltes vegades ho fan també en categories inferiors segons l’esport. Però no hi ha molts esports en què es disputin competicions en categoria sènior (veterans). Una dels esports en què es competeix en aquesta categoria és el bowling.

Justament del 18 al 25 de juny hi va haver a Haifa (Israel) el Campionat Sènior d’Europa organitzat per l’European Senior Bowlers Commitee (ESBC). Catalunya hi va ser representada per la parella formada per Lluís Montfort i Ricard Franco. A la prova individual Ricard Franco va aconseguir 1218 pals classificant-se en la quinzena posició sobre setanta-cinc participants en la categoria A. En la B, Lluís Monfort va aconseguir 1053 pals aconseguint la posició 61 sobre 105 participants.

En parelles els dos esportistes catalans van aconseguir també la 15a posició final. I en trios, participant amb Isagani Perez (Suïssa), van aconseguir la dotzena posició, el millor resultat de tot el campionat.

Més informació a http://www.esbc2011il.com/

Informació cortesia de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling