29.06.11

La selecció catalana de korfbal comença el camí cap a la Xina

S’anuncia la preselecció pel mundial

El director general de la Federació Catalana de Korfbal, Albert Vidanya, ha fet pública avui la llista de preseleccionats per competir amb Catalunya al Mundial de korfbal de la Xina de finals d’octubre d’aquest any.

La llista la conformen 22 jugador@s i posteriorment s’hi afegiran el Marc Castillo i la Míriam Gonzàlez que gaudeixen d’un descans després de disputar l’Europeu Absolut, l’Europeu sub’21 i els play-offs de la Lliga Nacional. D’aquests 24 jugadors el seleccionador català Tilbert La Haye farà una primera selecció de 16 que servirà per escollir els 14 integrants de la selecció catalana per al mundial.

La preparació de la selecció comptarà també amb diferents partits d’entrenament i amb l’organització el segon cap de setmana de setembre de la Copa 4 nacions on s’espera competir amb rivals de nivell com Alemanya, Anglaterra i la Rep. Txeca. L’esdeveniment servirà també per a provar les instal•lacions que acolliran el Mundial 2012 a Barcelona, el pavelló olímpic de la Vall d’Hebron. I tot just abans de marxar cap a la Xina, la Selecció Catalana s’enfrontarà amb el campió de la millor lliga del món: el Top/Wereldtickets d’Holanda (15 i 16 d’octubre).

Des de la Plataforma Proseleccions seguirem l’evolució de la selecció i anirem informant dels diferents partits en què participi.
La primera convocatòria de la Selecció Catalana de korfabl és la següent: Sergi Gabriel (CEVG), Raquel Varela (CK Vacarisses), Alexis Escardibul ((Assessoria Vallparadís), Vanesa Viana (CK Vacarisses), Xavi Blàzquez (Assessoria Vallparadís), Marta Flores (CK Vacarisses), Javi Navarro (KC Sant Cugat), Laia Rosa (Assessoria Vallparadís), Albert Parrón (KC Sant Cugat), Berta Alomà (KC Sant Cugat), Albert Camprubí (CK Castellbisbal), Mireia Figuera (KC Sant Cugat), Óscar Hernàndez (CK Vacarisses), Elena Sánchez (CK Castellbisbal), Xavi Vidal (CK Vacarisses) , Núria Ventura (KC Sant Cugat), Jose M.Álvarez (Multiópticas Montcada), Irene Figueroa (CK Castellbisbal), Jose Luis Jurado (Assessoria Vallparadís), Montse Cortés (CK Vacarisses), Marc Castillo (Multiòpticas Montcada), Miriam Gonzàlez (Assessoria Vallparadís),