27.06.11

Catalunya acaba el mundial de touch amb 4 victòries

Bona jornada final

El debut de Catalunya a la Copa del Món de Touch va acabar aquest dissabte amb quatre victòries seguides contra Hongria (2), Bèlgica i Itàlia. Així doncs els resultats finals de Catalunya són 4 victòries, 4 derrotes i un empat. Uns resultats molt satisfactoris tenint en compte l’estat de desenvolupament de l’esport al nostre país i que era la primera participació internacional de la Selecció Catalana en un campionat d’aquest nivell.

L’inici del campionat per la nostra selecció va ser molt dur a l’haver d’enfrontar-se amb alguns dels millors equips del món com Austràlia (campiona de la competició), Anglaterra (campiona d’Europa), Niue i Suïssa. Quatre derrotes que van fer que Catalunya hagués de disputar la següent fase amb equips de menys nivell.

Aquí va començar el veritable campionat per la nostra selecció. Els rivals eren més assequibles i van propiciar el primer empat, contra Itàlia, i les quatre victòries abans mencionades. Els jugadors catalans van aconseguir una mitjana de 8 punts a favor per només quatre en contra.

Tots els partits, resultats i anotadors de Catalunya a https://www.touchworldcup2011.co.uk/fixtures-results/mixed-open/catalonia/

El quadre final de vencedors de la Copa del Món de Touch és el següent:

Mens Open: Austràlia, Nova Zelanda, Sud-àfrica
Womens Open: Austràlia, Nova Zelanda, Singapur
Womens 30: Anglaterra, Escòcia
Mixed Open: Austràlia, Nova Zelanda, Sud-àfrica
Senior Mixed: Nova Zelanda, Austràlia, Sud-àfrica
Mens 30: Austràlia, Anglaterra, França
Mens 35: Austràlia, Sud-àfrica
Mens 40: Nova Zelanda, Austràlia, Niue

Tots els partits, resultats i classificacions a https://www.touchworldcup2011.co.uk/fixtures-results/

Vídeos del campionat: http://www.youtube.com/user/TWCEdinburgh2011