22.06.11

Vols córrer l’Olla de Núria 2011?

Fes-te col·laborador de la Plataforma

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes dóna suport  a l’Olla de Núria per haver estat la cursa pionera del circuit internacional de curses d’alta muntanya, MNRIC, amb proves arreu d’Europa.

MNRIC és un circuit especial perquè admet la participació de seleccions de totes les nacions del món, tot deixant a la lliure elecció dels participants la nació per la qual vulguin córrer, sense discriminar entre nacions amb o sense estat.

Fruit d’aquest suport i implicació, tenim tres inscripcions gratuïtes per sortejar entre aquelles persones que es facin col·laboradores de la Plataforma ProSeleccions abans del dimarts 5 de juliol del 2011 i també entre els nostres col·laboradors actuals que ho sol·licitin. L’excepcionalitat d’aquesta promoció rau en el fet que les inscripcions van quedar tancades 24 hores després d’haver-se obert un cop arribades al màxim previst. Ara mateix estan esgotades i amb una llarga llista d’espera.

Si vols pujar a Núria, participar d’aquesta gran cursa internacional i, a títol individual, representar Catalunya, no ho dubtis, fes-te col·laborador i fes-nos saber la teva intenció de córrer  l’Olla de Núria. Per detalls sobre la cursa: www.olladenuria.cat

Tots els actuals col·laboradors/es que ho sol·licitin també poden entrar al sorteig. El sorteig es realitzarà a la seu de la Plataforma el dimecres 6 de juliol a les 12h. Les 3 inscripcions gratuïtes només podran ser per a les mateixes persones participants al sorteig.

Per fer-vos col·laboradors/es de la Plataforma només cal que us inscriviu en aquest enllaç. Un cop fet envieu-nos un correu a info@seleccions.cat demanant-nos de participar al sorteig de les tres inscripcions a l’Olla de Núria. Si ja sou col·laboradors, envieu-nos el correu amb les vostres dades i el número de col·laborador.

Una Nació Una Selecció!

Plataforma Prosleeccions Esportives Catalanes