16.06.11

Catalunya protagonista de la Golden CUP d’hoquei

La 8a edició arriba a Blanes aquest cap de setmana

Com ja va essent habitual en aquesta època de l’any,  la ciutat de Blanes acollirà la 8a edició de la Blanes Golden CUP d’hoquei patins. Catalunya competirà contra França, Suïssa, el Sather Blanes i una Selecció Mundial. El torneig internacional està reconegut oficialment pel Comitè Internacional d’hoquei. En aquesta edició només hi haurà competició masculina.

El torneig es disputarà del 16 al 19 de juny a les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes, un lloc magnífic que permetrà una millor organització i lluïment del campionat. La Golden CUP – Memorial Àlex Ros l’han disputat durant aquests vuit anys les millors seleccions del món, començant per Catalunya i també ha comptat amb seleccions com Argentina, Itàlia, Xile, França, etc. Catalunya ha guanyat en 5 ocasions la competició.

Podeu seguir els resultats i classificacions a través del web especial que la Federació Catalana de Patinatge ha obert a http://www.fecapa.cat/portals/blanesgoldencup2011/index.htm . També es farà un seguiment dels partits a través de l’usuari de twitter del @xavier_serra

La selecció catalana, entrenada pel Jordi Camps comptarà amb els següents jugadors: Ferran Formatger (Igualada), Eloi Mitjans (Noia), Roger Rocasalbas i Jordi Ferrer (Vilanova),  Doani Rodríguez, Marc Gual i Raul Marín (Reus) i Cristian Rodríguez (El Vendrell).

Els horaris de la Blanes Golden Cup 2011 seran els següents:

Grup A:  Catalunya, França, Selecció mundial
Grup B:  Blanes, Suïssa, Angola

DIJOUS 16 DE JUNY

16.30 SELECCIÓ MUNDIAL – FRANÇA
18.15 BLANES – SUISSA
20.00 CATALUNYA – FRANÇA

DIVENDRES 17 DE JUNY

16.30 SUISSA – ANGOLA
18.15 CATALUNYA – SELECCIÓ MUNDIAL
20.00 BLANES – ANGOLA

DISSABTE 18 DE JUNY

16.30 5è. LLOC – 6è. LLOC
18.15 SEMIFINAL 1
20.00 SEMIFINAL 2

DIUMENGE 19 DE JUNY

12.30 FINAL