15.06.11

Marcial Ovide i Moisés Pérez passen ronda

En l’Europeu de bowling

Una gran actuació de Marcial Ovide que va aconseguir una sèrie de 1338 pals ( 223 de mitjana) va permetre a la parella formada per aquest jugador i per Moisés Pérez situar-se en 16a posició de la classificació i passar ronda. En total la parella va aconseguir 2527 pals en la modalitat d’oli curt. Marcial Ovide es va situar en novena posició a la classificació individual.

També cal destacar el bon debut de la parella formada per Sergi Montaña i Francisco Suarez que amb 2160 pals (180 de mitjana) van situar-se en la 82a posició. La parella formada per Raúl Gálvez i Hèctor Roca amb 2157 pals es situaren dos posicions per darrera, en la 84a.

Avui tindran lloc les proves de trios. La final màster del dia 18 serà retransmesa pel canal Eurosport2 i també a través del web de la FCBB, www.bowlingcat.tv