14.06.11

Derrota 0-1 davant Sud-àfrica

Partit amistós d’hockey herba

Catalunya va fer mèrits per endur-se la victòria però finalment va caure derrotada. Aquesta frase respon a la descripció del partit que es va viure diumenge a Terrassa entre les seleccions de Catalunya i Sud-àfrica.

L’equip català va dominar tant la primera com la segona meitat però va ser incapaç de batre la portera sud-africana tot i la quantitat d’oportunitats que va tenir. El domini català a la primera part es va traduir en una clara ocasió de Gigi Oliva que va aturar la portera visitant abans que la pilota travessés la línia de gol.

En la segona meitat el domini català es va accentuar. Catalunya va disposar de fins a sis penals córner però cap de les jugadores catalanes va poder marcar. En canvi, després d’un contraatac sud-africà, Damous Sulette va aconseguir l’únic gol del partit en el minut 45 de joc.

El partit va servir per celebrar el centenari del CD Terrassa i també va demostrar el gran nivell de joc de les jugadores catalanes que són de les millors del món.