02.06.11

Torna el Torneig de les Nacions d’handbol

Aquest any es disputa a Euskadi

La selecció catalana femenina d’handbol disputarà aquest cap de setmana la quarta edició del Torneig de les Nacions d’handbol. Aquest torneig va nàixer fruit de la col·laboració de les Federacions Catalana, Basca i Gallega d’handbol i volia reunir cada any aquestes tres seleccions i una selecció internacional de nivell. Els últims anys seleccions com la brasilera o la cubana també han participat d’aquest torneig.

Aquest any però els rivals de Catalunya només seran Euskadi i Galicia. El primer partit català serà contra Galícia a Errenteria el dissabte a les 19:30h i diumenge a les 12:00h arribarà el torn del Catalunya – Euskadi a Bilbao.

Catalunya porta una bona selecció de 16 jugadores provinents de 8 equips diferents (CH Amposta, E. Castelldefels, BM Granollers, H Sant Quirze, Associació Lleidatana d’Handbol, CE Molins de Rei, CH Valldoreix i Vicar Goya Almería). El cos tècnic està format per Ramon Plans, Toni Pérez i Merche Rubio.

Des de la Plataforma Proseleccions volem encoratjar a les Federacions Catalanes a organitzar o participar en competicions internacionals sempre que sigui possible i animem a les Federacions a incloure el màxim nombre de seleccions internacionals en el seu calendari de partits. Així s’ajudarà a millorar el nivell de les nostres seleccions i alhora és potenciarà l’esport català al món.

Una Nació, una Selecció