24.05.11

Bons resultats al Gran Prix de Valònia

Catalunya competeix en fisic-culturisme

Catalunya va aconseguir una medalla d’or al Gran Prix de Valònia que va tenir lloc el passat 14 de maig. Els esportistes catalans de fisic-culturisme i fitness van competir amb esportistes de 5 països diferents: França, Bèlgica, Alemanya, República Txeca i Eslovàquia. La medalla d’or la va guanyar Jordana de Haro en la modalitat de Bodyform amb una gran actuació. A la mateixa categoria Montse Tello va aconseguir una meritòria quarta plaça, la mateixa que Josep Camats.

El gran triomfador de la competició va ser Michel Decolle, campió absolut de totes les categories. També destacar Julien Morezo (Bèlgica) que va guanyar en categoria junior, Koloman Toth ho va fer en Màster, la belga Michelle Decolle en lleugers, l’eslovac Marek Feranci en categoria mitja i finalment el txec Lukas Hujsl en semi pesats.

La competició va ser organitzada per la Unió Internacional de Físic-culturisme Natural (NCOBB) a la població belga de Fosses de Ville, concretament al Hall Omnisports.

Una competició més on Catalunya pot participar i demostrar el seu nivell esportiu.

Felicitats Jordana i companyia!