20.05.11

Catalunya al Mundial sub23 de bowling

Competeix amb 17 països a Sarajevo

Una vegada més el bowling català fa les maletes per representar Catalunya al món. Aquest cop serà la selecció catalana sub23 qui viatjarà a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina) per a participar al mundial de ninepin (9 bolos) del 14 al 29 de maig.

En la competició hi participen 30 equips de 17 països diferents: Àustria, Bòsnia i Hercegonvina, Catalunya, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, França, Hongria, Itàlia, Montenegro, Polònia, Romania, Sèrbia, Txèquia República de Macedònia.

La Selecció Catalana estarà dirigida per Tino Gutiérrez i comptarà amb la participació d’Ignasi Álvarez, Cels Cardona, Cristian Gutiérrez, Tino Gutiérrez, Artur Melero,  Marcel Valera i Erik Wang-Bruun. Catalunya s’enfrontarà amb Dinamarca per una plaça al quadre final de 16 equips.

Ignasi Àlvarez, Artur Melero i Erik Wang-Bruun i Tino Gutiérrez ja van formar part de la delegació catalana que va competir internacionalment per primer cop l’any passat a  Rijeka (Croàcia).

Podeu seguir el campionat a http://www.fiqwnba-nbc.de/