13.05.11

Tercera de grup i a pel 5è lloc final

Victòria catalana contra l’equip amfitrió

Catalunya va acabar la primera fase de l’Europeu sub21 de korfbal amb una victòria contra Hongria que consolida als catalans en la tercera posició del grup A, només per darrera Holanda i Alemanya. Aquesta tercer lloc permet disputar les eliminatòries de la cinquena a la vuitena plaça final.

El primer partit serà aquesta mateixa tarda contra la República Txeca (16:20), quarta al grup B. En cas de victòria Catalunya s’enfrontaria demà al vencedor del Portugal-Hongria, amb els portuguesos com a clars favorits.

Catalunya es va ressentir ahir en el partit contra Hongria de l’ajustada derrota contra Alemanya. Tot i la previsible superioritat catalana es va arribar a un final molt igualat i només l’encert de Marc Castillo va permetre guanyar el partit per un ajustat 19 a 18.

Esperem que Catalunya recuperi la moral perduda i pugui vèncer avui a la República Txeca i demà al partit pel 5è lloc i així quedar entre les primeres seleccions del mundial.

Molta sort catalans!

Veure les estadístiques del partit

Veure tots els resultats i classificació