13.05.11

Ivan Tibau amb el “Fora de joc”

Passi del documental a la seu del CEC

Ahir a la nit la seu del Centre Excursionista de Catalunya va ser l’escenari d’un acte conjunt entre la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Focir.

L’acte va consistir en la projecció del documental “Fora de joc” que explica els impediments de les institucions espanyoles contra el reconeixement internacional de l’esport català.

Entre els assistents a l’acte cal destacar la presència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, el vicepresident de la UFEC, Jaume Conejero, i representants de federacions catalanes i entitats adherides a la Focir. El Secretari General de l’Esport va quedar satisfet amb el reportatge, del qual ell n’és un dels principals protagonistes com a capità de la Selecció Catalana d’hoquei patins que va guanyar el Mundial B a Macau l’any 2004.

Totes les entitats i federacions assistents van mostrar el seu suport a la tasca de la Plataforma i van coincidir en denunciar els moviments del govern i federacions espanyoles contra l’esport català i el seu reconeixement internacional.

La presentació de l’acte va recaure en el President del CEC, Josep Manel Puente, i va comptar amb els parlaments de la Presidenta de la Focir, Mònica Sabata, i del Vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez.