12.05.11

A lluitar per la 5a plaça

Alemanya derrota 17-16 a Catalunya

A falta de 30 segons per acabar el partit Catalunya i Alemanya empataven a 16 però una acció individual d’ Anna Schulte va propiciar la victòria alemanya i la impossibilitat de Catalunya d’accedir a les semifinals.

El partit va començar molt bé pels catalans ja que al minut 16 dominaven per 6 a 2 gràcies a la bona arrancada de Miríam González i Marc Castillo amb dos punts cadascun. Els jugadors alemanys disposaven de més opcions de tir degut a la seva superior alçada i això propicià que s’acostessin al marcador. El partit va arribar al descans amb un 12-10 favorable a Catalunya.

La segona part va ser molt diferent. Catalunya només va aconseguir 4 punts en tot el període amb una efectivitat molt baixa en el tir. Alemanya tampoc va estar gaire millor i tots dos equips es van passar 11 minuts sense anotar. Quedaven 30 segons i el marcador mostrava un empat a 16. Catalunya va tenir una opció final però el tir no va acabar d’entrar i en la jugada posterior Alemanya va aconseguir el punt de la victòria.

Aquesta derrota fa que Catalunya només pugui optar a la 5a plaça del campionat. Les eliminatòries seran demà divendres i dissabte les finals.

El proper partit català serà demà avui dijous a les 20:15 contra Hongria . Catalunya es juga la tercera posició del grup i aconseguir un rival més fàcil en les eliminatòries de demà. Podeu veure el partit en directe a http://bit.ly/kqMpjT .

Veure les estadístiques del partit

Veure tots els resultats i classificació