10.05.11

Derrota previsible

Avui comença el campionat per Catalunya

A Holanda el korfbal és un esport molt important amb multitud de clubs i jugadors i un nivell competitiu altíssim. Això queda demostrat en cada competició internacional on els holandesos acaben guanyant tots els partits i la majoria amb resultats escandalosos.

Un cop més es va demostrar ahir amb la victòria d’Holanda contra Catalunya per un clar 28 a 8. Els holandesos van començar fortíssims impedint cap mena de joc català i amb una efectivitat molt alta en el llançament. El resultat al descans, 17 a 4, reflectia molt bé el que passava al camp.

La segona part va tenir el mateix guió amb la diferència que la selecció holandesa va reduir el seu ritme i els catalans van poder desenvolupar una mica més el seu joc. El parcial del segon temps va ser més ajustat, 11 a 4, convertint el marcador final en un clar 28 a 8.

Per Catalunya el partit d’ahir era com un entrenament de nivell per agafar rodatge pel veritable campionat català. Aquest és el que comença avui contra la dèbil selecció de Turquia. Podreu seguir el partit a partir de les 12:50 a http://bit.ly/kqMpjT . L’objectiu català és aconseguir una clara victòria per continuar optant a la segona o tercera posició del grup que els permeti disputar les eliminatòries per les primers posicions del campionat.

Veure tots els resultats i classificació