03.05.11

Campionat de Catalunya de Biketrial

La Selecció Catalana més a prop

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Castellbell i el Vilar la tercera prova del Campionat de Catalunya de biketrial. La prova va servir per veure els millors corredors catalans, una part dels quals representarà a Catalunya en el Mundial de biketrial que tindrà lloc aquest any a Brezova (Rep.Txeca) i Sant Miquel de Campmajor (Catalunya).

Més de 50 pilots van participar a la tercera prova del Campionat de Catalunya en el VIIIè Biketrial Mas Enric de Castellbell i el Vilar. La prova estava organitzada pel Club de Biketrial de la Torre i abanderada per l’Associació Catalana de Biketrial. Va consistir en vuit zones totalment naturals amb un alt nivell de dificultat però que van fer les delícies d’esportistes i aficionats. En la prova van destacar els mundialistes catalans Àngel Batlle, Armand Mollà, Bernat Seuba, les germanes Avant…

Resultats finals

ÈLIT

1r ANGEL BATLLE 24 pen
2n JORDI RUBIO 29
3r JOAN BUSQUET 29

SENIOR

1r DAVID MORILLO 35 pen
2n JULIO GONZALEZ 40
3r CARLOS LOPEZ M. 43

JUNIOR

1r BERNAT SEUBA 15 pen
2n MARC PUERTAS 34
3r MARC VIÑAS 49

MINIME

1r JOAN TORRES 2 pen
2n MARC SEUBA 10
3r JORDI GIMENO 27

BENJAMÍ

1r GERARD TRUEBA 17 pen
2n ALBERT RODRIGO 17
3r SERGI SEGÚ 24

POUSSIN

1r ALAN ROVIRA 29 pen = ( zones nivell benjamí )
2n ALEX CALDERON 38
3r MAX SERRA 40

PROMESA

1r ALEIX ARRUFAT 5 pen

FEMENINA

1ª LUA VIZCAINO 12 pen
2ª MIREIA ABANT 60 = (zones nivell vermell)
3ª GEMMA ABANT 62 = (zones nivell vermell)