15.04.11

Irlanda guanya clarament a Catalunya

A la V Challenge Cup

La Challenge Cup és una competició que disputen les dos seleccions més potents de pitch&putt: Irlanda i Catalunya. Aquest any la competició s’ha disputat al camp irlandès de Tralee (Kerry) i ha tingut com a vencedora la selecció irlandesa per un clar 13,5 a 2,5. Els catalans van començar molt bé a la part de fourballs (al millor de dues boles) però ràpidament en els individuals els jugadors irlandesos van demostrar la seva superioritat imposant-se clarament.

Irlanda havia guanyat les quatre primeres edicions del torneig però l’any 2008 Catalunya va donar la campanada jugant com a local (Platja d’Aro). La cinquena edició s’havia de jugar el 2010 però el tancament de l’espai aeri europeu pel núvol de cendra va impedir la celebració de la competició i es va posposar fins al 2011.

Aquest cop els jugadors catalans no han pogut fer res contra la superioritat irlandesa i el millor coneixement del camp de joc. La competició ha estat una festa del millor pitch&putt europeu. Esperem que l’any vinent Catalunya pugui guanyar el trofeu.

Els integrants de la selección catalana van ser: Dani Giménez, Amador Rodriguez, Marc Lloret, Paco Salido, Fernando Cano, Marçal Moré, Albert Gironés i Enric Sanz. El seleccionador una vegada més va ser en Xavier Ponsdomènech.

Resultats finals