02.03.11

Catalunya a la Copa 4 Nacions Elements de futbol sala

El 4, 5 i 6 de març a Ripoll

Després de la segona posició a la II Copa de les Nacions de futbol sala, Catalunya afronta un nou repte esportiu, la primera Copa 4 Nacions Elements. Aquesta competició servirà per continuar la preparació dels jugadors catalans pel Mundial de Colòmbia que comença el proper 15 de març.

Catalunya s’enfrontarà a Bèlgica (actual sots-campiona d’Europa), Suècia i Euskadi. En la presentació del torneig, el president de la Federació Catalana de Futsal, Jordi Eduardo, va declarar “tractarem que el proper campionat d’Europa Sub-21 es pugui jugar a Ripoll al novembre, ara donem la benvinguda a aquest torneig“.

A la presentació hi van assistir també l’alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà, Enric Pérez, del Consell Comarcal del Ripollès i Ramon Serra, regidor d’esport de la ciutat.

Horaris i partits de la competició

Divendres 4 de març.
19.00. Inauguració torneig.
19.30. Catalunya-Suècia
21.00. Euskadi-Bèlgica

Dissabte 5 març
18.00. Bèlgica-Suècia
20.00. Catalunya-Euskadi

Diumenge 6 març
11.00. Suècia-Euskadi.
13.00. Catalunya – Bèlgica