18.02.11

La Plataforma s’adhereix a Barcelona Decideix

Anima a tothom a col·laborar-hi

El 10 d’abril la ciutat de Barcelona serà el colofó de les consultes sobre la independència de Catalunya. Com no podia ser d’una altra forma, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes també s’adhereix i dóna suport a la convocatòria tot animant als seus col·laboradors a participar-hi activament i sobretot a anar a votar el dia 10.

Altres entitats esportives del país que també hi estan donant suport són la UFEC, la Federació Catalana de Patinatge, la FC de Tennis taula, l’Associació Catalana de Rugby Lliga, la FC de Fisic-culturisme, la Federació Catalana de Futbol Sala, etc.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és convocar, d’una manera tan transversal com sigui possible, amb absoluta neutralitat política i amb tota seriositat, una consulta popular sobre la sobirania de la nació catalana, en la línia que altres municipis del país han desenvolupat en els darrers mesos. Cal considerar que el que s’està plantejant és un acte radicalment democràtic i de la màxima legitimitat, ja que serà l’expressió dels ciutadans i les ciutadanes.

L’esperit d’aquesta plataforma és constituir un moviment social de base que busca la complicitat de totes les entitats de la nostre ciutat, l’adhesió i la implicació de tothom, tant a nivell individual com col·lectiu. Centenars d’entitats de la nostra ciutat de naturalesa i àmbits molt diversos ja s’han adherit a la iniciativa, entre les quals, per citar-ne algunes, hi ha L’Ateneu Barcelonès, El Futbol Club Barcelona, l’Institut d’Estudis Catalans, la Universitat de Barcelona, l’Òmnium Cultural i un llarg etcètera (podeu consultar la llista a: http://www.barcelonadecideix.cat/adhesions ).

L’objectiu és aconseguir el màxim de participació possible en aquesta consulta, que ha estat fixada per al proper dia 10 d’abril del 2011. Per tant, ens agradaria, que hi participéssiu i donéssiu el vostre vot a l’opció que creieu millor per al futur del nostre país.

Podeu trobar més informació al web de la plataforma: http://www.barcelonadecideix.cat/

La vostra participació es pot concretar de diferents maneres, votant per anticipat, fent-vos voluntari, fent-vos fedataris i així recollir vot per avançat entre els vostres familiars, amics i coneguts.

O fent donacions econòmiques, que gaudeixen d’una considerable desgravació en el proper impost de la renda.

Des de la Plataforma et convidem doncs a participar en aquesta consulta que es celebrarà a Barcelona el proper 10 d’abril.