14.02.11

Catalunya a la final!

Victòria 5-2 contra França

Després de la victòria ajustada contra el Kirguistan (3-2), Catalunya va aconseguir la primera posició del seu grup. Aquesta posició feia que a les semifinals de la II Copa de les Nacions s’hagués d’enfrontar a la selecció francesa per un lloc a la final.

El partit contra França va ser més ajustat del que indica el marcador final ja que els últims gols catalans van arribar en els últims minuts. L’enfrontament va començar amb un joc molt ràpid i físic però sense encert en els metres finals. Això feu que el resultat al descans fos d’empat a 0.

La segona part va ser molt diferent de la primera. Es van veure fins a 7 gols, els últims quatre en només quatre minuts de joc. Catalunya es va avançar amb un gol de Fuster després d’una bona assistència de Dani Asensio. Els francesos van empatar dos minuts després mitjançant Kehal  posant la igualtat en el marcador i l’emoció a la grada. Els catalans però no es van deixar influenciar per la igualada i van aconseguir marcar quatre gols de forma consecutiva deixant el marcador en un clar 5-1. Finalment Tendreu va fer el segon gol francès que posava el resultat final 5-2 per l’equip català.

El rival de Catalunya per la victòria en el torneig seria la selecció de Rússia, invicta després d’encadenar 4 victòries en 4 partits.

{blip}4758804{/blip}


Catalunya
: Dani Asensio, Godallol, ‘Mia’ Vila, Fuster i Sinyol – Gallego, Mateo, Fargas, Torra, Charli i Pons.

França : Lawrence, Yoan, Tendreu, Marsala i Rani – Alvarez, Hakim, Kehal i Ali.

Àrbitres: Torres (CAT) i Oudgou (FRA).

Gols: 1-0 Fuster (m.23); 1-1 Kehal (m.25); 2-1 Fuster (m.29); 3-1 Torra (m.36); 4-1 Torra (m.37); 5-1 Fargas (m.38); 5-2 Tendreu (m.38).