10.02.11

Primera victòria de Catalunya

6-5 contra Suècia

La II Copa de les Nacions ha començat molt bé per Catalunya. L’ajustada victòria per 6-5 davant la selecció de Suècia confirma les possibilitats catalanes en el torneig. El partit es va disputar al Pabelló Municipal de Platja d’Aro, amb la presència de Pilar Ferrero (Regidora d’Esports de Platja d’Aro), David Puig (Director del Torneig), Jordi Eduardo (President de la Federació Catalana de UEFS Futsal), i Valery Akhumyan (President de la Federació Europea de UEFS Futsal).

Catalunya va començar molt bé el partit amb dos gols ràpids de Godallol i Fuster que es van veure contrarestats per un gol suec al minut 14. Abans del descans Marc Paredes va fer el 3-1 en què es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser espectacular i plena de gols. Els suecs van aconseguir empatar a 3 però David Gallego, màxim golejador de la divisió d’honor catalana, va marcar dos gols en dos minuts posant el marcador en un 5-3 per Catalunya. Suècia va aconseguir reduir distàncies però Torra va fer el 6-4 amb que assegurava la victòria catalana. Els suecs encara van reduir distàncies mitjançant un penal en l’últim minut.

Avui Catalunya juga contra Santa Helena a partir de les 21h. Altres resultats d’ahir Kirfguistan – Santa Helena (3-6), França – Itàlia (6-3) i Rússia – Gambia (12-2)

Catalunya: Javi Martínez, Joan Godallol, ‘Mia’ Vila, Josep Fuster i Albert Torra. Ramon Pons, Charli Asensio, Ivan Mateo, Marc Paredes, Pere Carbonell, David Gallego.

Suècia: Gabriel, Jihad, Fernando, Jonas i Markus. Melin, Niklad, Alexander, Erik, Hussein.

Gols: 1-0 Godallol (m.1); 2-0 Fuster (m.4); 2-1 Jihad (m.14); 3-1 Paredes (m.16); 3-2 Fernando (m.21); 3-3 Melin (m.23); 4-3 D.Gallego (m.25); 5-3 D.Gallego (m.26); 5-4 Melin (m.31); 6-4 Torra (m.34); 6-5 Markus (P)(m.39).