09.02.11

Xina, Rep. Txeca i Gal·les primers rivals de Catalunya

Al mundial de korfbal de l’octubre

Després del fantàstic i històric 5è lloc de Catalunya en l’últim europeu disputat a Holanda el 2010, la nostra selecció participarà del 27 d’octubre al 5 de novembre al proper Mundial a Shaoxing (Xina). L’objectiu serà seguir escalant posicions i intentar col·locar-se entre els 8 primers del món.

El rival més complicat d’aquesta primera fase serà la República Txeca, tercera en el passat l’europeu, i juntament amb la Xina els rivals més difícils del grup. País de Gal·les és a priori el rival més dèbil. Els dos primers de cada grup passaran a quarts de final.

En paraules de la presidenta de la Federació Catalana de Korfabl, Sílvia Mayo  “A la Xina hem d’anar-hi convençuts que Catalunya pot estar entre les 4 primeres seleccions del món. No hem de descartar res. És la nostra aportació al reconeixement internacional del que gaudeix la Federació Catalana de korfbal.”

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de la FCK www.korfbal.cat

Campionat del Món de korfbal

Shaoxing (Xina), del 27 d’octubre al 5 de novembre del 2011

Grup A:
Holanda, Alemanya, Portugal, Índia
Grup B: Bèlgica, Rússia, Sud-àfrica, Hong Kong
Grup C: Xina Taipei, Anglaterra, Austràlia, Polonia
Grup D: República Txeca, Catalunya, Xina, País de Gal·les