13.12.10

La selecció de bàsquet també canvia d’equipament


La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ha presentat avui dilluns l’acord amb la marca EFA. Durant l’acte també s’ha presentat el nou equipament de Catalunya i la nova línia de roba esportiva de les Seleccions Catalanes i de l’FCBQ (Comitè Tècnic i Comitè d’Àrbitres). Les Seleccions Catalanes Infantils les estrenaran el proper cap de setmana del 18 i 19 de desembre.

L’acord signat per l’EFA i la Federació Catalana de Bàsquet és per a tres anys prorrogable a un més i en els que EFA serà el proveïdor oficial del Comitè d’Àrbitres i del Comitè Tècnic en els seus programes de Detecció i Perfeccionament (PDP) així com també de les Seleccions Catalanes.

La nova línia esportiva de les Seleccions incorpora les dues samarretes de joc (de color blau, la primera, i de color blanc, la segona), la samarreta d’escalfament, la dessuadora i el xandall. Com a novetats, les samarretes de joc incorporen les lletres de “Catalunya” a la part davantera i les sigles FCBQ al darrera. D’altra banda, la senyera passa a la part del darrera i el color serà d’un únic blau, en el cas de la primera, i blanc, en la segona. Els xandalls com les dessuadores incorporen les lletres de “Catalunya” al darrere i a la part davantera les sigles FCBQ.

Aquests equipaments es podran adquirir a la botiga 3.05 (Rambla Guipúscoa 25 – Barcelona), i en els propers dies també a la botiga online www.labotigadelbasquet.cat

Exjugadors i representants de la premsa han disputat, abans de la presentació, un partit amistós en el marc de l’acte de la nova línia esportiva de les Seleccions Catalanes a les instal·lacions del CEM Bac de Roda. Entre ells hi eren Rafa Jofresa, Manel Bosch, Pere Capdevila i Sandra Gallego.