23.11.10

Duran arriba a semifinals!

Samsonov s’emporta el Ciutat de Barcelona

El Pavelló de La Salle de Barcelona va quedar petit aquest dissabte per presenciar la XXIVena. edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de tennis de taula, en què el guanyador va ser Vladimir Samsonov.

El bielorús, número 9 del rànquing mundial de la ITTF (Federació Internacional de Tennis de Taula), es va imposar en una bonica final (3-a 1) a l’altre favorit del torneig, el portuguès Tiago Apolonia. Samsonov, que venia de superar en semifinals a l’actual campió d’Espanya Carlos Machado (3-0), va saber refer-se d’un mal inici de partit on va perdre el primer set (6-11).

En la segona màniga però, el ‘top-ten’ mundial va encarrilar el seu triomf al aixecar-li dues boles de set per a Apolonia (13-11). Una remuntada que va certificar guanyant el tercer (11-3) i quart set (13-11). Amb el triomf d’aquest dissabte Samsonov suma al seu palmarès el segon títol de campió del TICB, on ja havia guanyat l’any 1996.

Per la seva banda, Apolonia va accedir a la final després de vèncer als catalans Dani Torres (3-0) i Marc Duran (3-0). Va ser precisament el palista del DKV Borges qui havia protagonitzat la sorpresa del torneig eliminant a l’austríac Robert Gardos, campió de la passada edició del TCIB, als quarts de final (3-0). Una proesa que va ser aplaudida de valent pels milers de persones que omplien el Pavelló de la Salle

La prova, organitzada per la Federació Catalana de Tennis de Taula, amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va registrar un ple històric a les graderies.