15.11.10

Arriba l’hora del tennis de taula!

Marc Duran, la nostra figura

El proper 20 de novembre Barcelona centrarà de nou tota l’atenció en el món del Tennis de Taula. I no n’hi ha per menys, perquè la XXIVena. edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TICB) torna aquest any amb una efemèride ben especial: el 75è aniversari de la Federació Catalana de Tennis de Taula. La Plataforma Proseleccions també col·labora amb l’esdeveniment.

La prova, que com és habitual es celebrarà al poliesportiu La Salle, comptarà novament amb la presència de vuit dels millors palistes del món, com son el bielorús Vladimir Samsonov, número vuit del rànquing de la ITTF, els xinesos Hu Bin (DKV Borges) i Li Dan Dan, aquest últim a les files del Falcons de Sabadell, i el jove portuguès Tiago Apolonia. A més, la competició tindrà l’al·licient de veure com el campió de l’edició passada, l’austríac Robert Gardos, prova de defensar el títol. Pel que fa a la participació local, en el cartell del TICB hi seran presents l’actual campió d’Espanya, l’andalús Carlos Machado (Caja Sur Priego), i el vigent campió de Catalunya, Marc Duran (DKV Borges Grup Vall). El palista del Bombons Blasi Xaloc Olesa Dani Torres completa la llista de jugadors participants.

Recordem que el Ciutat de Barcelona és la competició de Tennis de Taula més important que s’organitza a l’Estat espanyol. Al llarg d’aquests anys, el TICB s’ha guanyat el prestigi internacional gràcies a la participació dels millors palistes del panorama mundial d’aquest esport. I és que des de la seva primera edició, l’any 1983, jugadors com Gua Yuehua, de Xina, o bé els suecs Mikael Appelgreen o Jan Ove Waldner, entre d’altres, han mostrat el seu talent damunt de les taules de la Ciutat Comtal.

Per a tots aquells que vulguin assistir a l’acte, les entrades es podran adquirir a partir de les 16h del mateix dia al Poliesportiu de La Salle (Carrer de Sant Joan de la Salle, 20-36, de Barcelona). El seu preu serà de 5€. A més, entre tots els assistents a l’acte es farà un sorteig de material esportiu.