29.10.10

Opcions d’acabar cinquens!

Catalunya derrota a Rússia (15 a 19)

Catalunya intentarà diumenge fer història aconseguint la 5a posició de l’Europeu de Korfbal que es disputa a Holanda. De moment l’equip de Tilbert la Haye ja ha igualat la millor classificació assolida mai abans en un europeu absolut.

En la victòria d’avui davant Rússia hem tornat a desenvolupar bon joc, hem encertat cara a la cistella i hem mostrat un bon nivell. El màxim avantatge durant el primer temps ha estat de tres punts, arribant al descans amb un 6 a 8 favorable. A la represa, parcial de 2 a 5 en 13 minuts i partit gairebé sentenciat. L’encert ofensiu de Marc Castillo i Sergi Gabriel, que han acabat amb 3 i 5 cistelles respectivament, ha deixat pas a partir d’aquell moment a la demostració d’Òscar Hernàndez que, entrant al minut 41, ha sumat 4 de les 7 cistelles que ha transformat l’equip fins al final del partit.

Amb aquest resultat Catalunya ha d’esperar a la resolució del partit Anglaterra-– Portugal que es juga avui a partir de les 16.30h. El guanyador d’aquest matx serà el nostre rival aquest diumenge a les 11h en la lluita pel 5è lloc del campionat.

Estadístiques del partit

Fotografies de Catalunya al Campionat