27.10.10

La mala segona part derrota a la selecció

Ara a lluitar pel 5è lloc a l’Europeu

Catalunya no es jugava res avui davant de Portugal. Fora de la rivalitat històrica entre ambdues seleccions avui era moment d’aixecar el cap després de la derrota d’ahir i recuperar l’equip a la pista de cara a la lluita per la 5a posició del Campionat. La primera meitat del partit ha estat tal i com es preveia molt igualada.

Els catalans han mostrat les seves habilitats i s’han posat per davant encara que no han pogut aconseguir avantatges superiors als dos punts. Només un parcial de 0 a 4 per Portugal els darrers minuts abans del descans ha permès desequilibrar lleugerament el marcador. La primera part s’ha acabat 6 a 9.

Els primers minuts de la represa tot semblava igual i feia pensar en un final de partit novament ajustat. Però Portugal ha estat millor. A partir del minut 33 un parcial de 2 a 8 ha sentenciat el partit. Catalunya no ha jugat bé, ha estat desencertada en el tir i concedint massa facilitats en defensa i així la remuntada no era possible. Al final, un marcador de 12 a 25, massa contundent per la realitat dels dos equips, però just avui.

El cert és que aquest resultat no canvia res, ja que l’encreuament de divendres és semblant sent 3r o 4t de grup. Catalunya serà finalment la 4ª del grup F i per tant s’enfrontarà al 3r del grup E que encara podria ser Alemanya, Anglaterra o Rússia. El partit es jugarà divendres a les 14.30h.