26.10.10

Adéu per gol d’or

Catalunya perd contra la República Txeca en Korfbal (17-18)

Derrota per gol d’or. Catalunya no ha pogut amb els txecs i es queda fora de les semifinals del campionat d’Europa. La derrota és dura ja que s’ha produït en la pròrroga a gol d’or després d’empatar a 17 en el temps reglamentari i havent arribat dos amunt, 10 a 8 a la mitja part del partit.

La pròrroga ha durat sis minuts, intercanvi d’atacs sense anotació i finalment al 66 cistella de mitja distància de Vlastimil Krejci, que havia sortit a jugar al minut 54 i ha sentenciat el partit i les il·lusions catalanes.

Una llàstima. L’equip de la Haye havia fet un gran partit. Un enfrontament igualat. Durant la primera part la major distància ha estat de tres punts, 5 a 2 i 7 a 4 i sempre a favor dels catalans que han marxat al descans guanyant 10 a 8.

A la represa els txecs han igualat l’enfrontament a 11, després s’ha repetit l’empat a 14, a 16 i després d’una cistella catalana a menys de tres minuts pel final també a 17. Així s’ha arribat al gol d’or.

Així a falta del Bèlgica – Portugal d’aquesta tarda. La República Txeca lidera el grup amb 5 punts, seguida de Bèlgica amb 3, Catalunya amb 1 i Portugal amb 0.

Demà dimecres Catalunya podria ser tercera del grup si guanya a Portugal a partir de les 14.30h.

Cal tenir en compte que Catalunya té fins ara com a millor resultat a un Campionat d’Europa el 6è lloc aconseguit al 2006. Mentre que la República Txeca va ser finalista de l’Europeu al 2002 i Portugal també ha jugat semifinals a grans campionats.