25.10.10

Les Seleccions Catalanes triomfen a la Festa dels Súpers!

La novetat enguany: els mocadors de les Seleccions Catalanes

La 14ª edició de la “Festa dels Súpers” ha atret durant el cap de setmana a 380.000 persones, entre pares i fills, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, a Barcelona. L’estand de la Plataforma ha estat un niu de formigues on s’han pogut conèixer els 20 esports reconeguts i participar d’un circuït de pitch&putt, bitlles catalanes, korfbal i biketrial. Alan Rovira, cinquè al campionat del Món de Biketrial, va fer una espectacular exhibició d’aquest esport que cada dia és més famós al nostre país.

Enguany un mocador de coll amb el logotip Seleccions Catalanes ha estat l’element escollit per regalar a tots els nens i nenes que han fet el circuit i per tant han practicat els esports reconeguts. Una altra novetat ha estat el ”tatuatge de les Seleccions Catalanes”, que marxa amb aigua, i que ha causat impacte entre tots Súpers. Els globus grocs de les seleccions catalanes han donat també molt color a un cap de setmana on els nens, els autèntics protagonistes, s’ho han passat d’allò més bé!