25.10.10

Catalunya apallissa i assoleix el primer objectiu!

Bon inici a l’Europeu de Korfbal a Holanda

La selecció catalana continua el camí marcat i ja és a la segona fase amb la moral ben alta. Tres partits, dues victòries, 70 cistelles a favor i 41 en contra, una gran primera part davant Bèlgica i bon joc. Tot plegat un botí important amb el qual es pot afrontar la segona fase del campionat amb confiança.

El partit davant els polonesos no ha tingut gaire història degut a la gran superioritat de l’equip de Tilbert la Haye. El 5 a 1 en el minut 15 és prou eloqüent. Al descans s’ha arribat amb un resultat de 10 a 3 que demostra les diferències entre uns i altres. A la segona meitat i amb els deures fets els catalans lluny de relaxar-se han seguit jugant a bon nivell, buscant sensacions i completant bones jugades d’atac per tancar una veritable pallissa, 23 a 5.

Dimarts a Rotterdam a les 14.30h Catalunya s’enfrontarà a la República Txeca, primera del grup C, i dimecres també a les 14.30h a Portugal, segona del grup C. Els txecs arriben a la segona fase invictes amb 85 cistelles a favor i 33 en contra i arrossega la victòria davant Portugal que amb dues victòries ha aconseguit 67 punts a favor i 35 en contra.

Després d’aquesta primera fase la selecció ja s’ha assegurat com a mínim la 8a posició en el campionat i entra a la lluita per un lloc d’honor amb seleccions realment fortes. Pel que fa als encistelladors el combinat català té quatre jugadors amb 9 punts cadascun, Jose Jurado, Marc Castillo, Jose M Álvarez i Xavi Blàzquez. Entre les noies la màxima encistelladora fins el moment és Berta Aloma amb 7 punts.

L’altre grup de la segona fase on es disputaran els primers llocs de la classificació estarà format per Holanda i Alemanya, primera i segona del grup A, i Rússia i Anglaterra, primera i segona del grup D

GRUP B
1.- Bèlgica – 9 punts / +71
2.- Catalunya – 6 punts / +29
3.- Polònia – 3 punts / -42
4.- Escòcia – 0 punts / – 58

Enllaç a la pàgina web del campionat