19.10.10

La hipocresia i immoralitat de Ciutadans i Partit Popular


La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes vol denunciar la hipocresia i immoralitat tant de Ciutadans com del Partit Popular que l’any 2006 van portar als tribunals un anunci de la nostra entitat perquè apareixien nens argumentant que ”vulnera els drets dels menors”.

En l’actual campanya electoral de cara a les eleccions del 28N Ciutadans utilitza en diverses escenes un nen de quatre anys, nu i voltat d’adults, homes i dones, despullats completament, i incitant a demanar el vot per al seu partit. Així mateix el Partit Popular havia utilitzat menors d’edat en diferents campanyes en contra de l’Estatut de Catalunya i la Llei d’Educació. Adjuntem dues fotografies.

La Plataforma Proselecciones Esportives Catalanes no utilitza una doble moral i mai no ha tingut la voluntat d’utilitzar la imatge de menors contrària al que especifiquen les lleis i el propi sentit comú. Contràriament al que han fet Partit Popular i Ciutadans, que sense el més mínim rubor ètic i moral utilitzen la imatge de menors d’edat per a les seves pròpies finalitats, demostrant així que quan van denunciar l’espot de la Plataforma la seva intenció no era la de protegir els menors d’edat sinó defensar els seus interessos electorals i polítics.

No tot s’hi val.

Adjuntem el link de l’últim espot de Ciutadans i el de la Plataforma de l’any 2006 que van denunciar PP i Ciutadans.

Espot Plataforma 2006: http://www.youtube.com/watch?v=VR8KTP5MnnM

PLATAFORMA PROSELECCIONS ESPORTIVES CATALANES