11.10.10

Les seleccions segueixen corrent!

Presents al Correllengua del 16 i 17 d’octubre a Castellbisbal

Aquest proper cap de setmana la Plataforma fa parada a Castellbisbal en el marc del Correllengua 2010 que té com a objectiu recórrer diferents territoris del nostre país remarcant la importància de defensar i promocionar el català. La Plataforma oferirà una gimcana relacionada amb diferents esports reconeguts i tothom qui hi participi obtindrà de regal la samarreta oficial de la campanya ”Catalunya al Mundial Brasil 2014”.

El mateix diumenge, a les 11h, també a la Plaça Folch i Torres, hi haurà una xerrada/taula rodona amb Francesc Serra, coordinador de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i Lluís Simon, periodista de El 9 Esportiu sota el títol ”Seleccions Catalanes. Cap a on anem?”.

El Correllengua de Castellbisbal comença aquest dissabte i durant aquests dos dies oferirà també tallers, danses i bona musica. Tot, és clar, en català. Fem país, t’hi esperem!

Diumenge 17:

10h a 14h: Gimcana Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes amb samarreta de regal ”Catalunya al Mundial Brasil 2014” pels participants. (Plaça Folch i Torres)
11:00h: Xerrada/Taula rodona ”Seleccions Catalanes. Cap a on anem?” amb Francesc Serra, Lluís Simon i representants de partits polítics. (Plaça Folch i Torres)