01.10.10

Fes-te una foto amb la selecció catalana!

La Plataforma al Correllengua de Torredembarra


Aquest dissabte se celebra la 9a edició del Correllegua a Torredembarra, una festa oberta a tots els públics i organitzada des de la societat civil per promoure i potenciar el català. La Plataforma ha cedit un enorme plafó amb la fotografia de l’últim onze inicial de la selecció catalana de futbol on tothom s’hi podrà fotografiar dins la campanya reivindicativa ”Catalunya al Mundial Brasil 2014”.

També hi haurà sortejos de material de les seleccions catalanes i altres sorpreses. El Correllengua de Torredembarra que tindrà lloc a la Plaça M.J.Boronat i la Plaça del Castell a partir de les 17h de la tarda té també altres suports desinteressats com el d’Òmnium Cultural o la CAL.

Vine a fer país a Torredembarra i no oblidis portar la càmera per tenir un record per tota la vida!

Una nació, una selecció!