27.09.10

Gran festa del rugbi!

Catalunya 12-França Clàssic 29 davant 2.000 persones a la Foixarda

El camp de la Foixarda de Barcelona es va convertir dissabte en una gran festa del rugbi català que segueix el seu camí de promoció i reivindicació tot i l’última sentència desfavorable. 2.000 persones van presenciar l’enfrontament entre la selecció catalana i la de França Clàssic, un combinat d’exjugadors majors de 33 anys que han deixat empremta. Entre ells Franck Tournaire, Fabien Pelous o Emile Ntamak, integrants de la selecció francesa que va guanyar als All Blacks neozelandesos en la semifinal del mundial del 1999.

Al final, tot i el potencial francès, Catalunya va fer honor a la seva tradició en aquest esport i va acabar perdent només per 12-29. Sobre el terreny de joc dos estils ben diferents; Catalunya apostava per un joc més obert i veloç mentre França aprofitava la seva corpulència per pujar a l’atac.

La idea de la pròpia Federació Catalana de Rugbi és seguir mantenint aquest enfrontament anualment amb l’objectiu de difondre l’esport a Catalunya. A banda es treballa perquè la nostra selecció jugui un nou partit abans d’acabar l’any.  

Visca Catalunya i visca el rugbi!  

Podeu veure aquí la notícia de TV3 sobre la prèvia del partit.

Imatges cortesia de Jordi Montraveta i Ernesto Aradilla