23.09.10

Catalunya a l’assalt del campionat d’Europa de Pitch & Putt!

La selecció catalana opta a guanyar la competició

El camp del Pitch & Putt Papalús de Lloret de Mar acollirà demà divendres 24 fins el diumenge 26 de setembre el VIè Campionat d’Europa on participaran vuit seleccions: Alemanya, Irlanda, Gran Bretanya, Andorra, Noruega, Holanda, Suïssa i Catalunya.

Durant tres dies els millors jugadors europeus lluitaran per guanyar la competició més important per equips del continent. Fins ara les cinc edicions anteriors han estat guanyades pels irlandesos i en tres ocasions Catalunya ha estat sots campiona, els anys 2001, 2003 i 2007. Després d’una ronda preliminar que definirà el quadre, els equips s’enfrontaran en parelles i individuals amb nou punts en joc en cada enfrontament. L’equip amb més punts passarà de ronda.

Els jugadors que integraran la selecció catalana són: Fernando Cano del P&P Gualta , Jordi Saborit del P&P Vallromanes, Daniel S Coleman i Enric Sanz del P&P Badalona Castell de Godmar, Paco Salido del P&P Portal del Roc de Vilanova i Dani Giménez del P&P Platja d’Aro amb Xavier Ponsdomènech com a seleccionador. Els jugadors catalans tenen una important tasca de preparació amb l’objectiu de guanyar per primer cop a la selecció irlandesa en un europeu i guanyar l’europeu per primera vegada.

El Pitch and Putt (P&P) és un esport molt popular al nostre país; hi ha més de 80 clubs pertanyents a la Federació Catalana de Pitch & Putt, que té uns 16.000 jugadors i jugadores federats.

Molta sort! I Visca Catalunya!