21.09.10

Partit ok!

La FCF confirma que la selecció jugarà el 28D

21/09/10

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va confirmar ahir en un comunicat oficial que la selecció absoluta jugarà el proper 28 de desembre, dins el marc del II Torneig Catalunya Internacional. Després que la selecció s’adjudiqués la 1a edició davant l’Argentina dirigida per Diego Armando Maradona, el conjunt de Johan Cruyff es marca ara un nou repte.

Les negociacions amb combinats de primer nivell estan avançades però encara no hi ha una decisió en ferm sobre el rival. L’estadi Olímpic Lluís Companys sembla l’escenari més probable d’aquest nou partit de Catalunya on s’espera que hi puguin ser presents els millors jugadors catalans. El partit servirà per estrenar el nou equipament presentat la setmana passada. La Plataforma us informarà puntualment de totes les novetats!   Aquest 28D tots al camp! Una nació, Una selecció!