15.09.10

Catalunya d’estrena!

La FCF i Astore han presentat els nous equipaments de futbol

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i Astore, amb qui hi ha un acord des del desembre passat, han presentat aquest matí al CCCB de Barcelona el primer i segon equipament de la selecció, roba d’escalfament, de passeig i tota una línia casual i de complements sota la marca Futcat. Els dos equipaments pretenen simbolitzar la realitat catalana amb motius de clar sentiment de país; a banda que totes les samarretes són fabricades a Catalunya.

A l’acte hi han assistit el M.H.Sr. Ernest Benach, president del Parlament, el Sr. Jordi Casals, president de la FCF, el seleccionador català. Sr.Johan Cruyff, el jugador del Barça i capità de la selecció Víctor Valdés, el jugador de l’Espanyol Sergio García i representats de la marca basca.

El 1r equipament és negre, amb teixit Activedry que et manté sec mentre sues, des de l’espatlla i fins al mig cos destaca una gran senyera de barres irregulars, les mànigues inclouen la llegenda Catalunya i a la part posterior es visualitza un mapa del nostre país i a sota el coll, de nou, les quatre barres de la senyera. A la dreta de la màniga l’equipament porta el logotip ”Seleccions Catalanes” de la Plataforma Proseleccions. I a l’interior de la samarreta, a la part del coll, s’hi pot llegir el lema ”’Una nació, una selecció”, de la nostra entitat. El preu: 64 euros.

El 2n equipament és blanc, amb teixit Activedry, davant hi destaca la Creu de Sant Jordi ocupant tota la verticalitat des de la part superior a l’inferior. Per darrera, al vèrtex inferior, n’és protagonista un detall iconogràfic amb l’escena de Sant Jordi matant el drac. Els pantalons són vermells amb la senyera i la llegenda de ”Catalunya” a la part esquerre. El segon equipament porta també les quatre barres a tota la màniga esquerre. A la dreta s’ha deixat l’espai pel nostre logotip i també s’hi pot llegir l’eslògan ”Una nació, una selecció” a l’interior. El preu: 64 euros.

L’equipament de porter serà blau i negre. En una màniga hi posa escrit en gran Catalunya i a l’altra s’hi han col•locat les quatre barres. Aquest mateix model també hi és en gris i negre.

Aquí teniu el llistat de botigues on podreu obtenir tots aquests nous productes de la Federació Catalana de Futbol. Us animen a lluir-los amb orgull i confiem que ben aviat es vagi assolint el somni de veure el nostre futbol competir oficialment! Junts, l’acabarem portant!

Llistat de botigues on comprar-les