10.09.10

El Biketrial en estat pur!

Dani Comas protagonista del reportatge de Temps d’Aventura de TVC

Com es prepara el campió del Món pel Mundial? Qui són els seus mecànics i fisioterapeutes? Com viu la competició? I quins secrets guarda per ser invencible? Totes aquestes respostes les trobareu al magnífic reportatge que Temps d’Aventura ha dedicat al set vegades campió del món de Biketrial. L’espai pretén mostrar de forma cronològica la seva preparació fins assolir el Campionat del Món d’enguany de la Biketrial Internacional Union.

El bon ambient a Vilanova de Prades, Catalunya, seu de la primera prova el 24 i 25 de juliol i el títol final aconseguit una setmana després a Darfo Boario Terme, a Italià, són el punt final d’una victòria aconseguida per mèrits propis. A més amb el plus d’haver assolit el primer lloc per països sota bandera catalana. Dani Comas és el protagonista d’un reportatge que no oblida altres grans talents catalans d’aquest esport com l’Àngel Batlle, l’Armand Mollà, el Bernat Seuba o la Mireia Abant. Tots ells també campions del món.    

Reportatge Temps d’Aventura sobre el Biketrial amb Dani Comas: http://www.elsesports.cat/video/3085111