09.09.10

Els Estats Units descartats

El diumenge 26 de desembre, única data possible segons informa la FCF

La selecció catalana de futbol no jugarà enguany contra els Estats Units com apuntaven algunes informacions aquesta setmana; segons han informat a la Plataforma fonts de l’àrea tècnica de la pròpia Federació Catalana de Futbol. A més a més podem confirmar que el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, és l’única data possible per poder jugar enguany.

Els compromisos de lliga i copa dels clubs que cedeixen els jugadors catalans fan impossible cap altre dia que no sigui el 26-D. A la lliga hi ha jornada el 19 de desembre però abans de final d’any la Federació Espanyola de Futbol ha col·locat el partit de copa de 1/8 de final el dia 22 i posteriorment els clubs citaran als seus jugadors la setmana del 27 per començar a preparar el primer partit de lliga del dia 2 de gener. Un fet que els deixa, en prou feines, amb només cinc dies de vacances de Nadal. La FCF de futbol és conscient de la dificultat que suposa a dia d’avui el partit però hi segueix treballant intensament.