07.09.10

Ofrena floral 11 setembre

El reconeixement internacional de les Federacions Esportives Catalanes és una part més de la lluita dels catalans per aconseguir la normalitat com a nació. Per això, com cada any, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes participa activament en la nostra Diada Nacional.

Amb aquest motiu us convoquem el proper dissabte dia 11 de setembre a les 9h. del matí, per fer l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, al xamfrà dels carrers Girona amb Ronda Sant Pere.

Aquest any volem anar a l’acte “amb pilotes”, per donar més força simbòlica a la nostra reivindicació. Per això, a més a més de l’ofrena floral, ens agradaria que hi participéssiu amb aquesta acció portant al monument una pilota de l’esport que més us agradi.

Us animem també a participar en la manifestació que tindrà lloc a les 17:30h a la Plaça Urquinaona de Barcelona, on la Plataforma és una de les entitats convocants. Igualment, us animem a participar en tots els actes que arreu del país celebren la nostra Diada Nacional.

Esperem comptar amb la vostra presència.

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes