01.09.10

Catalunya campiona del món!

Èxit extraordinari del biketrial català

El Mundial de Biketrial, disputat el 24 i 25 de juliol a Vilanova de Prades (Catalunya) i el següent cap de setmana, 31 i 1 d’agost, a Darfo Boario Terme (Itàlia), ha proclamat Catalunya com la millor potència del món. El català Dani Comas s´ha imposat a l’actual campió del Món, el japonès Kazuki Terai, proclamant-se nou rei del biketrial en categoria Elit per setena vegada en la seva carrera esportiva.

La gran sorpresa l´ha donada el pilot de Torredembarra Àngel Batlle, que ha guanyat la categoria Senior. Fent valer el primer resultat, segon a Vilanova de Prades, s´ha proclamat per primera vegada campió del món. Armand Mollà, primer a Vilanova, no ha estat al seu millor nivell amb un sisè lloc a Itàlia però tot i així s’ha emportat el títol mundial júnior.

Dissabte la cosa ja començava a encarrilar-se amb dues victòries. Bernat Seuba, en categoria Minime, i Mireia Abant en Femina, s’emportaven també el campionat del món convertint així a Catalunya en la guanyadora per nacions. Cal recordar que en aquest campionat del món també hi era representada Espanya que s’ha vist totalment desbordada pel talent català. Un fet que posa de manifest l’alt nivell que tenen els nostres esportistes.

La Plataforma vol felicitar a tots els campions catalans i a la Biketrial Associació Catalana per aquest gran èxit!

Resultats finals Mundial 2010 Biketrial:

Campió del Món ELIT : Dani Comas (Catalunya)
Campió del Món SENIOR : Àngel Batlle (Catalunya)
Campió del Món JUNIOR : Armand Mollà (Catalunya)
Campió del Món MINIME : Bernat Seuba (Catalunya)
Campiona del Món FEMINA : Mireia Abant (Catalunya)

Campiona del Món NACIONS : Catalunya