30.07.10

Catalunya preparada pel Mundial de Twirling!

Comença el 4 d’agost a Bergen, Noruega

El proper dimecres 4 d’agost tindrà lloc la cerimònia d’inauguració del Campionat del Món de Twirling que enguany es disputa a Bergen, Noruega. La Selecció Catalana de Twirling està representada pels següents twirlers: Mireia Ruiz, Carla Olmo, Paco Rodriguez, Sergi Catalan, Mònica Barbero, Eva Marco, Nuria Callau, Mariona Torrent, Marta Padilla, Lorena Cases, Blinera Sahitolli, Ana Margalef, Pau Soria, Erika Mayor, Laia Diaz i Joan Callau.

Els acompanyarà a la gran cita la presidenta de la FECT Nuria Pla, juntament amb les entrenadores Yasmina El Amrani i Judit Blasco i els tècnics Angel Escuin i Ruben Pueyo. Els nostres twirlers competiran en diferents modalitats (solo,duos,short program i equip) durant els dies 5 i 6 d’agost, passant a semifinals en cas de classificar-se i a la final que es farà el dia 8 d’agost durant tot el dia ( de 7 a 19,30). Després de dies intensos d’entrenament s’espera fer uns bons resultats i portar el nom de Catalunya ben amunt.