29.07.10

Els últims seran els primers!

L’Europeu sub-18 de fistball serveix pel futur

29/07/10

Del 21 al 25 de juliol s’ha celebrat a Lloret de Mar el Campionat del Món sub 18 de Fistball. La selecció catalana, última classificada, tant en categoria masculina com femenina, ha realitzat tot i així un molt bon campionat que ens serveix de cara al futur.

Els nois han assolit dos sets, que tenint en compte que era la seva primera experiència esportiva, és tot un èxit. Cal recordar que Catalunya porta escassament 3 anys en aquest esport i només 1 treballant amb seleccions i categories inferiors.

Els números generals de la competició han estat: 220 esportistes, 35 voluntaris, 7 àrbitres internacionals.

Classificació categoria masculina: Alemanya, Brasil, Suïssa, Àustria, Namibia, Xile, Itàlia i Catalunya.

Classificació categoria femenina:
Alemanya, Àustria, Suïssa, Brasil, Xile, Itàlia i Catalunya.