26.07.10

Riba i Muñoz representaran oficialment a Catalunya en futvòlei!

Jana d’Albo i Mariana Nogueira millors jugadores catalanes

Catalunya ja té representants oficials per la Lliga Mundial de Futvòlei d’enguany i la Copa del món 2011 després del I Campionat Català celebrat al Gavà aquest cap de setmana.

En categoria masculina Francesc Riba i Manel Muñoz (que ja van representar oficialment a Catalunya al Campionat del Vendrell on no es va presentar Espanya) han derrotat a la final a Juan Carlos Forcada i Roberto Tadeu per 10 a 18, 18 a 12 i 18 a 10.

En categoria femenina Mariana Nogueira i Jana D’albo seran les representats catalanes al vèncer a Laura Queraltó i Verónica Rodríguez per 18 a 6 i 18 a 14.

A l’acte hi van assistir l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, Jesús Auré, representant la Secretaria General de l’Esport i Manel Pardo, representant la Plataforma. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació Catalana de Futvòlei que està ”molt satisfeta pel nivell dels jugadors catalans”, considera que el cap de setmana ha estat una ”gran festa d’aquest esport” i confia que a l’octubre a Portugal i al desembre al Brasil ”Catalunya pugui fer un bon paper a la lliga mundial”.